Cum ne alegem cafeaua de specialitate? In lume exista peste 100 de specii de cafea identificate. Pare foarte mult, nu-i asa? Cafeaua de specialitate nu trebui confundată cu cafeaua "gourmet" sau "premium". Aceștia din urmă sunt termeni de marketing fără standarde definite oficial. Potrivit Specialty Coffee Association (SCA), cafeaua care este punctată cu 80 de puncte sau mai mult, pe o scară de 100 de puncte se notează cu termenul de "specialitate". Cafeaua de specialitate este cultivată în zone climate speciale și sunt remarcabile datorită corpului plin, a notelor deosebite de gust și a numărului redus de defecte. Aromele și gusturile speciale sunt rezultatul caracteristicilor și compoziției solurilor pe care sunt cultivați arborii de cafea.

Cafea de specialitate Single Origin, Dr.Espresso, Malawi, boabe, 250 g

Doctor Espresso
-13%
45,99 Lei 39,99 Lei
MALAWI

NOTE
CIOCOLATA NEAGRA, BISCUITI CU GHIMBIR, ALUNE

La comanda

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: A003 Ai nevoie de ajutor? 0735626446
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
MALAWI

NOTE
CIOCOLATA NEAGRA, BISCUITI CU GHIMBIR, ALUNE

Placerea gustului unei cafele intense din Africa , obtinuta din cafea superioara, cu gust deosebit de complex. Este un curcubeu de note cu arome fine de biscuit cu ghimbir.Doctor Espresso o descrie ca un adevarat rasfat, savurata intrun espresso sau flat white.

Producator:  SABLE FARM
Zona : Mangochi, Sudul Malawi
Procesare: uscare naturala /honey process
Altitudine : 1150 -1300 m
Punctaj SCA: 84.5
Specia: Arabica
Varietatea: SL28
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!