Cum ne alegem cafeaua de specialitate? In lume exista peste 100 de specii de cafea identificate. Pare foarte mult, nu-i asa? Cafeaua de specialitate nu trebui confundată cu cafeaua "gourmet" sau "premium". Aceștia din urmă sunt termeni de marketing fără standarde definite oficial. Potrivit Specialty Coffee Association (SCA), cafeaua care este punctată cu 80 de puncte sau mai mult, pe o scară de 100 de puncte se notează cu termenul de "specialitate". Cafeaua de specialitate este cultivată în zone climate speciale și sunt remarcabile datorită corpului plin, a notelor deosebite de gust și a numărului redus de defecte. Aromele și gusturile speciale sunt rezultatul caracteristicilor și compoziției solurilor pe care sunt cultivați arborii de cafea.

Cafea de specialitate Single Origin, Dr.Espresso, El Salvador, boabe, 250 g

Doctor Espresso
-13%
39,99 Lei 34,99 Lei
EL SALVADOR
NOTE
MIERE, GEM DE PRUNE, CACAO
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: A002 Ai nevoie de ajutor? 0735626446
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
EL SALVADOR
NOTE
MIERE, GEM DE PRUNE, CACAO

Cafea intensa din soiul Bourbon,  Este o cafea tipica celor cultivate in America Centrala, cu note puternice de ciocolata cu lapte si o nota suava de gem de prune. Are o consistenta remarcabila, un corp echilibrat si o aciditate placuta, rotunda. Doctor Espresso o savureaza minunat, preparata cu lapte spumat si acompaniata de cornulete cu gem.

Producator:  FInca Montevideo  , familia Guirola
Zona : vulcanul San Salvador
Procesare: spalata
1300-1700 m altitudine
Punctaj SCA:
Specia: Arabica
Varietatea: Red Bourbon
 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!