Cum ne alegem cafeaua de specialitate? In lume exista peste 100 de specii de cafea identificate. Pare foarte mult, nu-i asa? Cafeaua de specialitate nu trebui confundată cu cafeaua "gourmet" sau "premium". Aceștia din urmă sunt termeni de marketing fără standarde definite oficial. Potrivit Specialty Coffee Association (SCA), cafeaua care este punctată cu 80 de puncte sau mai mult, pe o scară de 100 de puncte se notează cu termenul de "specialitate". Cafeaua de specialitate este cultivată în zone climate speciale și sunt remarcabile datorită corpului plin, a notelor deosebite de gust și a numărului redus de defecte. Aromele și gusturile speciale sunt rezultatul caracteristicilor și compoziției solurilor pe care sunt cultivați arborii de cafea.

Cafea de specialitate Single Origin, Dr.Espresso, BOLIVIA, boabe, 250 g

Doctor Espresso
-7% nou
44,99 Lei 41,99 Lei
BOLIVIA
NOTE
MIERE, MUSETEL, MURE
La comanda

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: A001 Ai nevoie de ajutor? 0735626446
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
BOLIVIA
NOTE
MIERE, MUSETEL, MURE

Bolivia este pe drept clasata printre cafelele de cea mai buna calitate. Doctor Espresso descrie corp plin, gust delicat si echilibrat, insotit de urme de ciocolata amaruie, coaja de portocala si ace de pin proaspete. Aciditatea este vioaie, dar moderata. Pe cerul gurii lasa o senzație placut siropoasa. Este o adevarata incantare preparata prin metoda V60 si Filtru.

Producator: Avelino Sacaca
Zona : La Paz
Procesare: spalata
1300 m altitudine
Punctaj SCA: 87.75
Specia: Arabica
Varietatea: Catuai , Caturra, Typica
 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!